# The Senate BUSINESS OF COMMITTEES

This document is issued as a guide to Senators Business listed is subject to change

It should be noted that times allocated for the consideration of outcomes, items and agencies within portfolios are indicative only.

Senators, staff and departments should liaise with secretariats on the progress of portfolios during the estimates process.

### SENATE ECONOMICS LEGISLATION COMMITTEE

#### Public Hearings: SUPPLEMENTARY BUDGET ESTIMATES FOR 2015-16

#### Wednesday, 21 October to Thursday, 22 October 2015 and if required Friday, 23 October 2015

October

Committee Room 2R1 Parliament House Canberra ACT

*To be televised on Channel 109/Radio 98.3* <u>http://www.aph.gov.au/News\_and\_Events/Watch\_Parliament</u>

#### AGENDA

#### WEDNESDAY, 21 OCTOBER 2015

*Interstate agencies/programs	Treasury Portfolio		
	Department of Treasury		
<sup>†</sup> Treasury has one outcome and five main	<b>Department of the Treasury–Macroeconomic Group</b> (with <b>Corporate Strategy and Services Group</b> )		
groups	Outcome: Informed decisions on the development and implementation of policies to improve the wellbeing of the Australian people, including by achieving strong, sustainable economic growth, through the provision of advice to government and the efficient administration of federal financial relations. <sup>†</sup>		
9.00-11.00am	(The Secretary of the Treasury appears with the		
(2hours)	Macroeconomic Group.)		
11.00-11.15am	Morning tea break		

Session to commence with the ATO	Department of the Treasury–Revenue Group         Australian Taxation Office (ATO)	
<i>Revenue Group and ATO appearing together.</i>		
11.15am-1.00pm		
(1hour45mins)		
1.00-2.00pm	Lunch break	
2.00-4.00pm	Australian Securities and Investments Commission	
(2hours)	(ASIC)*	
4.00-4.15pm	Afternoon tea break	
4.15-6.15pm	Department of the Treasury–Fiscal Group	
(2hours)		
6.15-7.15pm	Dinner break	
7.15-8.45pm	Department of the Treasury–Markets Group	
(1hour30mins)		
FIRB appearing with Markets Group	(Foreign Investment Review Board appearing with the Markets Group)	
8.45-9.00pm	Tea break	
<b>9.00-10.00pm</b> ( <i>1hour</i> )	Australian Competition and Consumer Commission (ACCC)*	
<b>10.00-10.45pm</b> (45mins)	Australian Bureau of Statistics (ABS)	
10.45pm	Adjournment	

Proposed breaks	Morning tea	11.00-11.15am
	Lunch	1.00-2.00pm
	Afternoon tea	4.00-4.15p,m
	Dinner	6.15-7.15pm
	Tea Break	8.45-9.00pm

## THURSDAY, 22 OCTOBER 2015

*Interstate	Treasury Portfolio (continued)		
agencies/programs 9.00am-10.00am	Productivity Commission (PC)*		
( <i>1hour</i> )	Productivity Commission (PC)*		
<b>10.00am-11.00am</b> ( <i>1hour</i> )	Australian Prudential Regulation Authority (APRA)*		
11.00-11.15am	Morning tea break		
11.00-11.1Jum			
*Interstate agencies/programs	Industry, Innovation and Science Portfolio		
<b>11.15am-12.15pm</b> ( <i>lhour</i> )	Australian Nuclear Science and Technology Organisation (ANSTO)*		
12.15-1.15pm	Lunch break		
<b>1.15-2.45pm</b> ( <i>1hour30mins</i> )	Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation (CSIRO)		
<b>2.45-3.15pm</b> (30mins)	IP Australia		
3.15-3.30pm	Afternoon tea break		
†The department has one outcome and 3	Department of Industry, Innovation and Science		
programmes.	Outcome: Enabling growth and productivity for globally competitive industries through supporting science and commercialization, growing business investment and improving business capability and streamlining regulation. <sup>†</sup>		
<b>3.30-4.30pm</b> ( <i>1hour</i> )	Cross-portfolio/Corporate/Programme 3: Programme support 3.1 Streamlining Regulation 3.2 Building a High Performance Organisation		
· · · ·	Programme1:SupportingScienceandCommercialisation1.1 Science Awareness, Infrastructure and International Engagement		
<b>4.30-6.30pm</b> (2hours)	1.2 Business Research, Development and Commercialisation		
6.30-7.30pm	Dinner break		
Anti-Dumping Commission appearing with Programme 2, 2.1	Programme 2: Growing Business Investment and Improving Business Capability		

Competitive Marketplace 7.30-9.30pm (2hours)	<ul> <li>2.1 Competitive Marketplace</li> <li>2.2 Business and Market Development</li> <li>2.3 Economic Transition</li> <li>2.4 Resources</li> <li>2.5 Energy</li> <li>Anti-Dumping Commission appears with Programme 2, 2.1</li> <li>Competitive Marketplace</li> </ul>
9.30-9.45pm	Tea break
<b>9.45pm-10.05pm</b> (20mins)	Geoscience Australia
10.05-10.30pm	National Offshore Petroleum Safety and Environmental
(25mins)	Management Authority (NOPSEMA)*
10.30pm	Adjournment

Proposed breaks	Morning tea	11.00-11.15am
	Lunch	12.15-1.15pm
	Afternoon tea	3.15-3.30pm
	Dinner	6.30-7.30pm
	Tea Break	9.30-9.45pm

Committee Chair: Senator Edwards
Committee Secretary: Dr Kathleen Dermody
Contact: Name of contact officer: Ms Leonie Lam (02) 6277 3532
Email: economics.sen@aph.gov.au
Committee Room: 2R1 Tel: (02) 6277 2272 Fax: (02) 6277 8413
Waiting Room: 2R2 Tel: (02) 6277 2270 Fax: (02) 6277 2367