The Senate BUSINESS OF COMMITTEES

This document is issued as a guide to Senators Business listed is subject to change

It should be noted that times allocated for the consideration of outcomes, items and agencies within portfolios are indicative only.

Senators, staff and departments should liaise with secretariats on the progress of portfolios during the estimates process.

SENATE ECONOMICS LEGISLATION COMMITTEE

Public Hearings: ADDITIONAL ESTIMATES FOR 2015-16

Wednesday, 10 February to Thursday, 11 February 2016 and if required Friday, 12 February 2016

October

Committee Room 2R1 Parliament House Canberra ACT

To be televised on Channel 109/Radio 98.3 <u>http://www.aph.gov.au/News_and_Events/Watch_Parliament</u>

AGENDA

WEDNESDAY, 10 FEBRUARY 2016

*Interstate agencies/programs	Industry, Innovation and Science Portfolio	
9.00-9.30am (30mins)	Office of the Chief Scientist	
*Interstate agencies/programs	Treasury Portfolio	
[†] Treasury has one outcome and five main groups	Department of the Treasury–Macroeconomic Group (with Corporate Strategy and Services Group)Outcome:Informed decisions on the development and	
	implementation of policies to improve the wellbeing of the Australian people, including by achieving strong, sustainable economic growth, through the provision of advice to government and the efficient administration of	

9.30-10.30am (1 hour)(Total 2hours)	federal financial relations. † (<i>The Secretary of the Treasury appears with the</i>		
	Macroeconomic Group.)		
10.30-10.45am	Morning tea break		
†Treasury has one outcome and five main groups	Department of the Treasury–Macroeconomic Group (with Corporate Strategy and Services Group) (<i>continued</i>)		
10.45-11.45am (1hour)(Total 2hours)			
Revenue Group, ACNC	Department of the Treasury–Revenue Group		
and ATO appearing in same session.	Australian Taxation Office (ATO)		
Session to commence	Australian Charities and Not-for-profits Commission (ACNC)*		
11.45-12.45pm (<i>1hour</i>)(<i>Total 2hours</i>)			
12.45-1.45pm	Lunch break		
Revenue Group, ACNC and ATO appearing in same session.	Department of the Treasury–Revenue Group (<i>continued</i>) Australian Taxation Office (ATO)		
Session to commence – with the ACNC.			
1.45-2.45pm (1hour)(Total 2hours)			
2.45-3.45pm (1hour) (Total 2hours)	Department of the Treasury–Fiscal Group		
3.45-4.00pm	Afternoon tea break		
4.00-5.00pm (1hour) (Total 2hours)	Department of the Treasury–Fiscal Group (continued)		
5.00-6.30pm (Total 1hour30mins)	Department of the Treasury–Markets Group		
FIRB appearing with Markets Group	(Foreign Investment Review Board appearing with the Markets Group)		
6.30-7.30pm	Dinner break		
7.30-8.30pm	Australian Competition and Consumer Commission		
(1hour)	(ACCC)		
8.30-8.45pm	Tea break		
8.45-9.30pm	Australian Prudential Regulation Authority (APRA)*		
(45mins)			
9.30-10.15pm	Australian Bureau of Statistics (ABS)		
(45mins) 10.15pm	Adjournment		
10.15pm	пијонниет		

Proposed breaks	Morning tea	10.30-10.45am
	Lunch break	12.45-1.45pm
	Afternoon tea	3.45-4.00pm
	Dinner break	6.30-7.30pm
	Tea break	8.30-8.45pm

THURSDAY, 11 FEBRUARY 2016

*Interstate	Treasury Portfolio (continued)		
agencies/programs	rreasury rortiono (commueu)		
9.00-11.00am	Australian Securities and Investments Commission		
(2hours)	(ASIC)*		
11.00-11.15am	Morning tea break		
11.15-12.15pm	Productivity Commission (PC)		
(1hour) 12.15-1.15pm	Lunch break		
12.15-1.15pm	Lunch ofean		
*Interstate agencies/programs	Industry, Innovation and Science Portfolio		
1.15pm-1.45pm (30mins)	Australian Nuclear Science and Technology Organisation (ANSTO)*		
1.45-3.30pm (1hour45mins)	Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation (CSIRO)		
3.30-3.45pm	Afternoon tea break		
†The department has one outcome and 3	Department of Industry, Innovation and Science		
programmes.	Outcome: Enabling growth and productivity for globally competitive industries through supporting science and commercialization, growing business investment and improving business capability and streamlining regulation. [†]		
3.45-4.45pm (<i>1hour</i>)	Cross-portfolio/Corporate/Programme 3: Programme support 3.1 Streamlining Regulation 3.2 Building a High Performance Organisation		
	Programme 1: Supporting Science and Commercialisation		
4 45 6 15mm	1.1 Science Awareness, Infrastructure and International Engagement 1.2 Business Research, Development and Commercialisation		
4.45-6.15pm (Total 1hour30mins)			
(Total 1hour30mins)	Commercialisation		
(Total 1hour30mins) 6.15-7.15pm Anti-Dumping Commission appearing	Commercialisation Dinner break Programme 2: Growing Business Investment and Improving Business Capability 2.1 Competitive Marketplace		
(Total 1hour30mins) 6.15-7.15pm Anti-Dumping Commission appearing with Programme 2, 2.1	Commercialisation Dinner break Programme 2: Growing Business Investment and Improving Business Capability 2.1 Competitive Marketplace 2.2 Business and Market Development		
(Total 1hour30mins) 6.15-7.15pm Anti-Dumping Commission appearing with Programme 2, 2.1 Competitive Marketplace	Commercialisation Dinner break Programme 2: Growing Business Investment and Improving Business Capability 2.1 Competitive Marketplace 2.2 Business and Market Development 2.3 Economic Transition		
(Total 1hour30mins) 6.15-7.15pm Anti-Dumping Commission appearing with Programme 2, 2.1 Competitive Marketplace 7.15-9.15pm	Commercialisation Dinner break Programme 2: Growing Business Investment and Improving Business Capability 2.1 Competitive Marketplace 2.2 Business and Market Development 2.3 Economic Transition 2.4 Resources		
(Total 1hour30mins) 6.15-7.15pm Anti-Dumping Commission appearing with Programme 2, 2.1 Competitive Marketplace 7.15-9.15pm	Commercialisation Dinner break Programme 2: Growing Business Investment and Improving Business Capability 2.1 Competitive Marketplace 2.2 Business and Market Development 2.3 Economic Transition		
(Total 1hour30mins) 6.15-7.15pm Anti-Dumping Commission appearing with Programme 2, 2.1 Competitive Marketplace 7.15-9.15pm	Commercialisation Dinner break Programme 2: Growing Business Investment and Improving Business Capability 2.1 Competitive Marketplace 2.2 Business and Market Development 2.3 Economic Transition 2.4 Resources 2.5 Energy		

Proposed breaks	Morning tea break	11.00-11.15am
	Lunch break	12.15-1.15pm
	Afternoon tea break	3.30-3.45pm
	Dinner break	6.15-7.15pm
	Tea break	NA

Committee Chair: Senator Edwards	
Committee Secretary: Dr Kathleen Dermody	
Contact: Ms Leonie Lam (02) 6277 3532	
Email: economics.sen@aph.gov.au	
Committee Room: 2R1 Tel: (02) 6277 2272 Fax: (02) 6277 8413	
Waiting Room: 2R2 Tel: (02) 6277 2270 Fax: (02) 6277 2367	